بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
یک مدرس دانشگاه گفت: در اجرای شعار سال نباید تصور کنیم شعار صرفاً بر عهده دولت و مجلس است، آحاد جامعه نیز باید خود را برای تحقق شعار سال وظیفه مند بدانند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در آغاز سال 1404، شعار سال را «سرمایه گذاری برای تولید» اعلام کردند؛ شعاری که نشان از اهمیت ویژه تقویت بخش تولید و نقش سرمایه گذاری در بهبود وضعیت اقتصادی کشور دارد. این رویکرد، در راستای سیاست های کلی نظام و برنامه های توسعه ای کشور، بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت های داخلی و ایجاد بسترهای مناسب برای جذب سرمایه گذاری تأکید دارد. به منظور بررسی لازمه های تحقق شعار سال و رسالت دانشگاه در تحقق این مهم، خبرنگار ایکنا از همدان با سعید نظری، مدرس دانشگاه گفت وگویی کرده است که مشروح آن را در زیر می خوانیم:
نامگذاری سال با عنوان سرمایه گذاری برای تولید، نشانگر این مطلب است که معیشت و اقتصاد مهم ترین نکته مورد توجه در نظام است. برای تحقق این امر باید همه دستگاه های کلان کشور، سران قوا و همچنین تمام آحاد مردم پای کار باشند. به عبارتی همه باید درگیر شعار سال باشند از یک دانش آموز و دانشجو گرفته تا اقتصاددان، صنعتگر و بازاری. همه باید مانند سربازی باشند که در خط مقدم انجام وظیفه می کنند.
در اجرای شعار سال نباید تصور کنیم شعار صرفاً بر عهده دولت و مجلس است بلکه آن ها فقط سکان داران مسائل اجرایی کشور هستند؛ همه مردم در هر جایگاهی که قرار دارند باید درگیر مسئله شعار سال شود و در تحقق آن بکوشند.
بیشتر بخوانید:
ثبات اقتصادی؛ مهم ترین مؤلفه تحقق شعار سال تولید با حمایت از بخش خصوصی و سرمایه گذار رونق می گیرد ثبات اقتصادی؛ مهم ترین مؤلفه تحقق شعار سالبه طور نمونه در حوزه اسراف، سالانه حدود سه هزار تن برنج پخته شده در کشور دورریز می شود که این امر می تواند با جهاد تبیین برای همه فرهنگ سازی شود و با تذکر و نهی از منکر از دورریزی آن جلوگیری شود. اگر این اتفاق رقم بخورد ما در زمینه تولید برنج کمک کار بوده ایم .
همین گونه در مصرف آب و سایر انرژی ها نیز می توان صرفه جویی کرد و این گونه به صورت غیرمستقیم به مبحث تولید بها داده ایم. این شعار صرفاً یک شعار صددرصد اقتصادی نیست. بلکه یک رسانه با استفاده از نظر صاحب نظران می تواند فرهنگ سازی لازم را در این زمینه انجام دهد.
نخبگان و متخصصان دانشگاهی باید با جهاد تبیین در زمینه تحقق شعار سال گام بردارند. همچنین بخش تحقیقات و پژوهش دانشگاه می تواند با همکاری اساتید، مدرسان و پژوهشگران وارد مباحث اقتصادی شده و راهکارهای لازم را برای مسئولیت ارائه کنند، چراکه خاستگاه علوم و پژوهش دانشگاه ها هستند.
علاوه بر این باید برای دانشجویان تبیین کنیم که وظیفه آن ها فقط تحصیل و کسب علم نیست بلکه در جمهوری اسلامی دانشجویان در هر جایگاهی که هستند می توانند نقش آفرین باشند . توده مردم به نخبگان دانشگاهی اعتماد دارند و پشت سر آن ها حرکت خواهند کرد، بنابراین با روشنگری برای دانشجویان، عموم مردم نیز پای کار خواهند آمد که نمونه مهم آن جلوگیری از اسراف است.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}